Setia Bersama Misai Tanglooong

Thursday, February 25, 2010

Kisah Dulu,,, Duuuluuu,,,


Mengimbau Kenangan Lama 2


Kisah zaman ROCK KAPAK,,, masa jadi Body Guard Artis,,, banyak gambar tak sampai kat tangan teman,,, maklumla,,, pakai kamera orang,,, mana yang ada teman uploadkan,,,
Merata berjalan,,, konsert sana,,, konsert sini,,, konsert situ,,,


Ada macam abang adik ker,,,
he,,,he,,,he,,,


Hat ni,,, geng chekedondon mesti hangat hati ni,,,
yaaa,,, gelek bang,,, gelek baaannnggg,,,


Kumpulan Exist,,,


Yang ni,,, kecik molek jer orangnya,,,


Tak tau kumpulan ni masih wujud,,, or,,,


Bersama rakan baik teman,,,
9W2OZZ Sha,,,

Trexia,,,
nanti teman balik Klang or Kg Cheras Baru,,,
nak selongkar gambar zaman sekolah dan zaman ROCK KAPAK pulak,,,

6 comments:

  1. Bab gambo ngan Mas Idaya yang saya tak tahan tu. Ni yang nak melenting misai ni....

    ReplyDelete
  2. peghh abam Sham jadi bodyguard pakai baju bunga2 hawaii hehe.

    ReplyDelete
  3. waaa..tak tau pon yg ko ni bodyguard artist beb!..hmm ade keje kosong lg tak?

    ReplyDelete
  4. Echam,,,

    he,,,he,,,he,,,
    jgn mare,,,
    gebu ooo,,,

    ReplyDelete
  5. zan xray,,,

    cerita lama,,,
    pasni nak mengimbau kenangan
    sekaut pulak,,,

    ReplyDelete
  6. mazru,,,

    tak tau la,,,ada keja kosong ke tak,,,
    tu kisah lama,,, time tu memang seronok,,,
    berjalan sakan,,,

    ReplyDelete