Setia Bersama Misai Tanglooong

Wednesday, January 13, 2010

Anak Buah Teman,,,


Bosan betul teman minggu ni,,, rakan sekerja dah dapat offer kerja lain,,, hari Jumaat minggu lepas hari terakhir beliau bertugas,,, setahun setengah ada rakan sekerja,,, sekarang ni teman keseorangan,,, dah rezeki dia,,, orangnya pun masih muda,,, jauh lagi perjalanan beliau,,,
Selamat bertugas di tempat baru Shareel,,, semoga persahabatan berpanjangan,,,

So,,, boring,,, capai laptop,,, layan gambar-gambar lama,,, tertarik pulak teman nenggok gambar anak buah teman,,, saja update entry untuk anak buah pulak,,, dalam keluarga teman,,, banyak lelaki,,, so,,, bila dapat anak buah pompuan ,,, best,,,

Anak buah teman la ni,,, ada 15 orang,,, bila-bila masa jer dalam minggu ni akan bertambah sorang lagi,,, paling besar,,, 16 tahun,,, paling kecik,,, setahun kut,,, mula-mula yang keluar ramai lelaki,,, pastu,,, baru la keluar yang pompuan,,, ada 6 orang semuanya,,,






Yang ni nama dia,,, Hani,,,
Mula-mula memang tak nak dengan semua orang kecuali mak bapak dia jer,,,
Sekarang dah ok dengan teman,,,



Hat ni pulak Cicha,,, adik kepada Hani,,,
masih malu-malu kucing dengan teman,,,
umur setahun lebih,,, minggu ni dapat adik pulak kut,,,



Yang ni pulak Nana,,,
pun sama,,, malu-malu kucing lagi,,,



Ada 3 orang lagi yang pompuan,,, gambar tak de dalam simpanan,,,
Darling,,, Farisha dan Farina,,,

2 comments:

  1. Comel-comelnya macam bapa saudaranyalah.

    ReplyDelete
  2. ayahhchor,,,

    dah 2 minggu tak balik,,,
    rindu kat apie n xyl,,,
    rindu kat dema jugak,,,

    brita terbaru,,, dah bertambah
    sorang lagi anak buah,,,
    pkl 9.30am td lahir,,,

    ReplyDelete